gps-icesailing
Results of the day
 
1Dirk Jan Knol31.91
2Orjan Zandvliet28.77
3Andres Baas23.2

Sessie 2; Mooie dag samen met Dirk-Jan, Erik en Ashley. Was niet heel veel wind maar deze dagen willen we graag meer!!

Sessie 2; helaas heeft de problematiek met de Software er voor gezorgt dat de runs niet accuraat zijn weergegeven. 5X10sec was 60.1 kmh.

Pech.

 

Wel een super mooie dag met Dirk-Jan, Erik, Ashley, Andres en Simon

Vandaag was een mooie dagje op de belterwijde , niet al te veel wind , maar genoeg om met de 7,8 mooi heen en weer te knallen , samen met Orjan was het  een mooi dagje .   Sern van de  zweerde, bedankt voor het mooie drone beeldmateriaal. te zien op  you tube.

Zaterdag. Samen met Simon, Hielke en Rowin. Vroeg er heen (8:20). We hielden rekening met het afsluiten van toegangswegen ivm de drukte.

Ondanks dat het zaterdag was viel de drukte erg mee. 

Het waaide niet zo hard als gisteren. Hielke en Rowin konden veilig ook het ijssurfen ervaren. Simon heeft nog hele mooi filmbeelden gemaakt.

Was rustig en gezellig. Henk vd H kwam nog kijken. Dat was mooi, van hem hebben we het (ijs)surfen geleerd. Ook nog even geschaatst, maar overwegend de hele dag ijsgesurft. Je weet niet hoeveel jaren we weer moeten wachten voor de volgende keer. 

het ging niet zo hard als gisteren (en morgen), wel veel kilometers gemaakt. Ik heb niet constant de Gyro1 aan gehad, dus dit is maar een deel van de sessie. Toch posten voor de statestieken (dat we er geweest zijn).

P7